Auteur
Arend Bolt en Haico Wevers
Datum
op 10-03-2010 14:53
Reacties
1

Met de Beagle door de plastic soep

Vanaf 14 maart gaan Arend Bolt en Haico Wevers aan boord van de Beagle opzoek naar de plastic soep. Namens de Van Gansewinkel Groep en Koninklijke Boskalis Westminster gaan Arend en Haico het probleem van de plastic soep in kaart brengen. Volg de avonturen op hun weblog Met de Beagle door de plastic soep.

Door Arend Bolt

 Van 13 maart tot en met 6 april a.s. ga ik samen met Haico Wevers van Koninklijke Boskalis Westminster NV aan boord van de Beagle. Samen met de bemanning zullen wij een reis maken door de plastic soep die tussen Australiƫ en Afrika drijft.

Tijdens onze reis zullen wij proeven en monsters nemen van deze plastic soep en kijken welke oplossingen er zijn om dit op te ruimen. We worden daarbij ondersteund door onze collega's, maar ook door mensen van Plastics Europe, de Europese branche-organisatie voor kunststofproducenten en studenten van Universiteit Wageningen.

[Bron: beagleplasticsoep-weblog van Arend & Haico]

Meer over de plastic soep:
> Meer blogs van Arend Bolt en Haico Wevers over de plastic soep
> Lees de blogs van Marcus Eriksen & Anna Cummins over de plastic soep
> Zie ook Dossier: De plastic soep

Meer posts van Arend Bolt en Haico Wevers

Reacties (1)

 • Auteur
  Bob Bolt
  Datum
  op 02-04-2010 17:37
  Reactie

  Hoi Arend, Lukt het een beetje. Heb je de plasticberg a lontdekt. Prachtige website trouwens. Nu ik dit schrijf is het zo rond 23.30 uur bij jullie, mogelijk lig je al op een uur en lig je in het vooronder. Heel veel succes

  groeten van je broer!

Reageer op dit bericht